ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη στην πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με το δεξί της υποχρεώσεις τους στη φετινή Super League καθώς επικράτησαν με 2-0 του Πανσερραϊκού.

Με την έναρξη της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός ήταν η ομάδα που έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς μόλις στο 4′ ο Χάγιεκ αποβλήθηκε καθώς ανέκοψε τον Μπιέλ που έβγαινε τετ α τετ και ήταν τελευταίος παίκτης. Ο διαιτητής παρόλα αυτά αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα και με τη χρήση VAR, αποβλήθηκε ο παίκτης των Σερρών.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και ο Πανσερραϊκός περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο. Έτσι το γκολ δεν ερχόταν, καθώς είτε η μπάλα περνούσε λίγο άουτ (κεφαλιά Ελ Αραμπί) είτε δοκάρι (Μπιέλ), είτε εκτός εστίας (Μασούρας) και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο σκορ (0-0).

Στην επανάληψη όμως η ομάδα των Σερρών έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Αλέξιτς από τα 11 βήματα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη. Έτσι στο 63ο λεπτό ο Μπιέλ ήταν ο παίκτης που βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ νικώντας τον πορτιέρο του Πανσερραϊκού και λίγο πριν το φινάλε και συγκεκριμένα στο 87′ ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί γράφοντας το τελικό 2-0.

Σε λίγο θα ακολουθήσουν τα highlights…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!