ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοινώθηκε και ο Μπιανκόν

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου Γάλλου αμυντικού, Ζουλιάν Μπιανκόν. Γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 2000 και αφού σε νεαρή ηλικία πέρασε από AS Maximoise και Étoile Fréjus Saint-Raphaël, το 2015 εντάχθηκε στη Monaco, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το 2018 σε αγώνα για το Champions League.

Την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 παραχωρήθηκε στη βελγική Cercle Brugge με τη μορφή δανεισμού, ενώ το ίδιο έγινε και το 2020-2021, αφού πρώτα πραγματοποίησε δύο συμμετοχές στη Ligue 1 με τη Monaco. Με τη Cercle Brugge έκανε συνολικά 45 συμμετοχές, σημείωσε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Τον Αύγουστο του 2021 τον απέκτησε από τη Monaco η Troyes, με την οποία μέτρησε 33 συμμετοχές στη Ligue 1, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2022 πήρε μεταγραφή στην Premier League για τη Nottingham Forest. Ο Μπιανκόν είναι διεθνής με την U19 της εθνικής Γαλλίας.

Ζουλιάν, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!