ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε αήττητος ο Θρύλος – Ισοπαλία στη Φιλαδέλφεια

Ολυμπιακός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι στο OPAP Arena και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα ματς της Πέμπτης για την Ευρώπη.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η ΑΕΚ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και για 22 λεπτά ήταν αυτή είχε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Πασχαλάκης ήταν αυτός που αρχικά κράτησε το μηδέν με δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις, όμως στην τρίτη η ΑΕΚ έβαλε γκολ με τον Πόνσε ύστερα από ασίστ του Ρότα. Από εκεί και πέρα και για τα επόμενα 23 λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος. Αρχικά επείλησε με τον Μασούρα αλλά ο Στάνκοβιτς έσωσε για να έρθει ο Ελ Κααμπί λίγα λεπτά αργότερα, ύστερα από ασίστ του Ποντένσε να γράψει το 1-1 που τελικά ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στα αξιοσημείωτα ήταν το πέναλτι που δόθηκε σε θέατρο του Ρότα, όμως το πήρε πόσω μέσω VAR ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πάλι καλύτερα όμως ο Μαρτίνεθ με το μυαλό ίσως και στην Πέμπτη και τον αγώνα με τη Φράιμπουργκ, πέρασε εκτός τους Ποντένσε και Μασούρα και πέρασε τους Σκάρπα και Μπιέλ, ρίχνοντας κάπως σε ταχύτητα την ομάδα. Παρόλα αυτα ο Ολυμπιακός συνέχισε να ελέγχει τοατς μέχρι το σημείο που πέρασε εκτός ο Φορτούνης και μπήκε ο Ιμπόρα και η ΑΕΚ βρήκε χώρο να πιέση. Παρόλα αυτά το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες και έτσι ήρθαμε στο τελικό 1-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!