ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κώστας Καραπαπάς για όσα… ζήσαμε σε Τρίπολη και Φιλαδέλφεια

Ο Κώστας Καραπαπάς μετά τα έκτροπα σε Τρίπολη και Φιλαδέλφεια και τα πέναλτι (και όχι μόνο) που κέρδισαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, έγραψε:

Για τον Παναθηναϊκό: “Στην Τρίπολη έδωσαν δύο πέναλτι δώρο, το ένα μάλιστα ΜΟΛΙΣ δύο μέτρα έξω από την περιοχή! Σχετικά κοντά! Στο πρώτο γκολ φυσικά δεν υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης…” ενώ στη συνέχεια πόσταρε φωτογραφία από το πέναλτι – φάντασμα που κέρδισε ο Παναθηναϊκός σχολιάζοντας για το ότι ήταν εκτός περιοχής: “Είναι σχετικά κοντά! Σε λίγη ώρα θα έφτανε”

Για τη δε ΑΕΚ, ανέφερε: “Στη Νέα Φιλαδέλφεια για να φτάσει στην πρώτη της νίκη αυτή τη χρονιά στο κατά τα άλλα «απόρθητο» κάστρο της η Ένωσις, έπρεπε να ακυρωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ για τον Ατρόμητο που για να το κάνουν οφσάιντ ζωγράφιζαν… πέντε λεπτά!
Καλά που δεν έβαλαν τη μια γραμμή στη σέντρα για να το βγάλουν οφ σάιντ! Επίσης ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ZINI πριν το δεύτερο πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ. Το πιο κωμικό; Πριν το ΚΑΘΑΡΟ πέναλτι στον Ατρόμητο, σήκωσε ο βοηθός σημαία μπας και με τις γραμμές βγάλουν κι αυτόν οφ σάιντ! Σε αυτόν τον επόπτη να δώσετε βραβείο και σημαία άλλου χρώματος…” και συνεχισε με φωτογραφία της επίμαχης φάσης γράφοντας:

“Ποιός λογικός άνθρωπος μπορει να πιστέψει οτι ο γκολκίπερ δεν καλύπτει τον σκόρερ Έρλινγκμαρκ;;; Και είναι και σε θέση καθίσματος. Συνεπώς αν δεν έχει μπει στο έδαφος το σώμα του επεκτείνεται ακόμα πιο πίσω ΞΕΦΤΙΛΕΣ”.

Δείτε τα ποσταρίσματα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!