ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις 4αρες στο Καραϊσκάκης

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις… 4αρες στο Καραϊσκάκης και επικράτησε και σήμερα σκοράτοντας τέσσερις φορές, αυτή τη φορά νικώντας τον Άρη με 4-1.

Ο Μαρτίνεθ ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους: Πασχαλάκης, Ρόντινεϊ, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Καμαρά, Έσε, Μασούρας, Φορτούνης, Σολμπάκεν και Ελ Κααμπί, ενώ ο Άρης του Άκγ Μάντζιου με τους: Κουέστα, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βερστράτε, Νταρίντα, Μενέντεζ, Ματαρίτα, Σουλεϊμάνοφ και Μορόν.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και παρόλο το γεγονός ότι ο Ελ Κααμπί έχασε τεράστια ευκαιρία νωρίς στην αναμέτρηση για να προηγηθούν, τελικά κατάφεραν να βρουν το γκολ με αυτογκόλ των κιτρινόμαυρων και συγκεκριμένα του Μπράμπετς. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά στο πρώτο 45λεπτο με τον Ολυμπιακό να έχει 7 σουτ έναντι μόλις 2 των κιτρινόμαυρων (κανένα στην εστία), και έτσι το ημίχρονο βρήκε μπροστά τους Πειραιώτες με 1-0.

Στην επανάληψη ο Μάντζιος πραγματοποίησε μία αλλαγή βάζοντας τον Πάρντο στο παιχνίδι και αυτός δεν άργησε να τον αποχημείωσει καθώς 2 λεπτά μετά βρήκε δίχτυα με ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής κάνοντας το 1-1. Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε και ο Άρης θέλοντας να το εκμεταλευτεί πλησίασε και σε δεύτερο τέρμα όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη. Έτσι ο Μαρτίνεθ θέλοντας να αλλάξει το μομέντουμ, πέρασε τους Μπιέλ και Ποντένσε στις θέσεις των Μασούρα και Σολντμπάκεν και η εικόνα άρχισε να αλλάζει. Έτσι στο 62′ ο Ολυμπιακός κέρδισε κόρνερ, ο Φορτούνης το εκτέλεσε και ο Ελ Κααμπί με κεφαλιά σκόραρε για 5ο σερί ματς και έφτασε τα 8 φετινά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ ο Έλληνας έφτασε τις 7 ασίστ. Ο Ολυμπιακός όμως δεν πάτησε φρένο, και 7 λεπτά μετά με τον Ελ Κααμπί ξανά, έγραψε το 3-1 ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Ρόντινεϊ βάζοντας τέλος στα τέλος στα όνειρα του Άρη. Έτσι στο 78′ ο Μαρτίνεθ έβγαλε τους Ελ Κααμπί και Ρέτσο (αναγκαστικά) και βάζοντας τους Γιόβετιτς και Ντόη. Μάλιστα ο Γιόβετιτς έκανε ό,τι και ο Πάρντο του Άρη καθώς αμέσως κατάφερε να σκοράρει και να γράψει το τελικό 4-1 ύστερα από ασίστ του Μπιέλ. Μάλιστα ο Ολυμπιακός μπορούσε να είχε βάλει και άλλα γκολ καθώς ο Μπιέλ έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τε, ενώ και ο Κώστας Φορτούνης δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Κουέστα κράτησε το σκορ στο 4-1.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!