ΔΙΕΘΝΗ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ελλάδα – Ολλανδία

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η Εθνική ομάδα της χώρας μας όπου και αντιμετωπίζει την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα η Ελλάδα θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ολλανδία, για να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2024.

Αν η Εθνική κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ, στη συνέχεια θα χρειάζετε άλλον ένα βαθμό, στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τη Γαλλία, εκτός αν καλύψει το 3-0 του πρώτου γύρου και περάσει από σήμερα.

Από την άλλη, οι Ολλανδοί θέλουν με νίκη θα πανηγυρίσουν ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς το πρόγραμμά της μετά είναι πολύ εύκολο διότι στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ιρλανδία και στην τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ.

Η σημερινή λοιπόν αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ολλανδία θα έχει και αυτή διπλή τηλεοπτική κάλυψη καθώς στις 21:45 μπορείτε να την παρακολουθήσετε τόσο από το Novasports Prime, όσο και από την τηλεόραση του ALPHA.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!