ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Μετά τη προχθεσινή νίκη του Ολυμπιακού Β’ απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ ,μετά τη χθεσινή νίκη της Κ19 του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού , σειρά έχει η ομάδα του Μαρτίνεθ σήμερα που θέλει να πράξει το ίδιο απέναντι στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη διακοπή θέλουν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και να αυξήσουν τη διαφορά στους 6 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη οι πράσινοι θέλουν με τη σειρά τους να ισοφαρίσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να βάλουν… φωτιά στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει στις 19:30 και όσοι δεν καταφέρατε να βρείτε εισιτήριο στην sold out αυτή αναμέτρηση των αιωνίων, θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD.

Πάμε να δούμε πως ο Ολυμπιακός Β’ του Αριέλ Ιμπαγάσα επικράτησε προχθες του Παναθηναϊκού Β’ με 3-1 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Μπορεί βέβαια το ματς της ημέρας να είναι στο ποδόσφαιρο το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, όμως έχουμε αγώνα και στο Μπάσκετ για την ομάδα του Θρύλου! Δείτε που και τι ώρα θα δείτε τον σημερινό αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!