ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία σε… δικό του ματς

Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης ο Ολυμπιακός καθώς παρά το ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2, τελικά ήρθε η ισοφάριση από την Τόπολα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και είχε τον αρχικό έλεγχο του αγώνα με πολύ καλή κυκλοφορία και οργανωμένες επιθέσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν μπήκε στο 16′ και το πρώτο γκολ με τον Γιώργο Μασούρα, όταν ο Φορτούνης βρήκε εκπληκτικά τον Ποντένσε και αυτός με υπέροχη ασίστ βρήκε τον Μασούρα ο οποίος έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο στους Σέρβους οι οποίοι όμως μπορεί να αρχισαν να έχουν πιο πολύ κατοχή όμως δεν απείλησαν τον Πασχαλάκη και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά ορεξάτος και στο 57′ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Ντανιέλ Ποντένσε με εξαιρετικό σουτ. Οι Σέρβοι συνέχισαν το δυνατό παιχνίδι με τους παίκτες του Ολυμπιακού να αποκομίζουν μικροτραυματισμούς και τον Μαρτίνεθ να αναγκάζετε να αντικαταστήσει τους Ποντένσε και Μασούρα στο 63′ και τη θέση τους να παίρνουν οι Σολντμπάγκεν και Γιόβετιτς. Όμως στο ίδιο ακριβως λεπτό η Τόπολα βρήκε το γκολ και μείωσε σε 1-2 με τον Ντιάκοβατς βάζοντας … φωτιά στο ματς! Το ματς πήρε μεγαλύτερη “φωτιά” 9 λεπτά αργότερα, όταν ο Ντόη αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και έτσι ο Ολυμπιακός έπαιξε για το επόμενο διάστημα με παίκτη λιγότερο και την Τόπολα να βρίσκει χώρους. Έτσι αυτό το πλήρωσε και στο 90′ οι Σέρβοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης γράφοντας το τελικό 2-2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!