ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα στο Μιλάνο

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στην Ιταλία και ηττήθηκε από την Αρμάνι στο Μιλάνο με σκορ 65-53.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν κοντά στο σκορ στην πρώτη περίοδο η οποία ολοκληρώθηκε με τους Ιταλούς να είναι μπροστά με 19-17. Το ίδιο έγινε και στη δεύτερη περίοδο με τις δύο ομάδες να είναι πολύ φτωχές επιθετικά με την Αρμάνι να πετυχαίνει σε αυτό το δεκάλεπτο 12 πόντους και τον Ολυμπιακό 15 και έτσι να μπαίνουμε στα αποδυτήρια με σκορ 31-32 υπερ του Θρύλου, αλλά δίχως τον Κάαναν ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

Η επιθετική δυστοκοία συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο καθώς ο Ολυμπιακός δεν είχε τις λύσεις και πάλεψε με τον Φαλ αλλά έμεινε μόλις σε 9 πόντους σε 10 λεπτά, ενώ η Αρμάνι είχε 13, μπαίνοντας έτσι στη τελευταία τέταρτη περίοδο με σκορ 44-41. Έτσι φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι κακός επιθετικά καθώς πέτυχε πάλι λίγους πόντους και συγκεκριμένα 12 και έτσι η ήττα ήταν αναπόφευκτη και ηττήθηκε με σκορ 65-53.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!