ΜΠΑΣΚΕΤ

Λύγισε στο τέλος ο Ολυμπιακός

Δεν κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 ο Ολυμπιακός στη Euroleague καθώς ηττήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Μπαρτσελόνα με σκορ 68-77, καθώς λύγισε στο φινάλε διότι έμεινε από δυνάμεις! Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε δίχως τους Σίκμα, ΜακΚίσικ και Γκος, ενώ ο Φαλ φάνηκε ανέτοιμος.

Οι Καταλανοί μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και στην πρώτη κι όλας περίοδο βρέθηκαν μπροστά με 7 πόντους και σκορ 16-23. Στη δεύτερη περίοδο η αντίδραση άργησε να έρθει καθώς η Μπαρτσελόνα έφτασε τη διαφορά στους 15 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να αντιδρά αλλά τη Μπαρτσελόνα να κρατά το προβάδισμα της, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ 34-40.

Στην τρίτη περίοδο οι ερυθρόλευκοι αντέδρασαν για τα καλά και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν και μετά να προηγηθούν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κααναν, ο οποίος όμως φορτώθηκε με 4 φάουλ και αποσύρθηκε στον πάγκο. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα πήρε ξανά το προβάδισμα και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 54-56 υπερ της.

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έδειξε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο πεντάλεπτο ήταν εκπληκτικός και με ένα σερί έφτασε στο +7 με σκορ 66-59, αλλά από εκει και πέρα έπαθε ένα γενικό blackout και η Μπαρτσελόνα με ένα σερί 14-0, έχοντας σκοράρει μέχρι εκείνο το σημείο μόλις 3 πόντους, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να φύγει νικήτρια με τελικό σκορ 68-77.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!