ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός πήρε τη ματσάρα με αντίπαλο την Παρτιζάν

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, τη δεύτερη του στη φετινή Eueoleague ακόμα και αν χρειάστηκε η παράταση.

Όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό έτσι και σήμερα ο Οπυμπιακός χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να πάρει το παιχνίδι με αντίπαλο την Παρτιζάν.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να είδαν τον Γκος να επιστρέφει όμως αγωνίστηκαν χωρίς τους Μπραζντέικις και Σίκμα καθώς ο πρώτος είχε τενοντίτιδα στο γόνατο, ενώ ο Αμερικανός άσος έχει τενοντίτιδα στον αχίλλειο του αριστερού του γονάτου. Στην πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός επιθετικά καθώς πέτυχε 28 πόντους με τους Σέρβους όμως να τα πηγαίνουν εξίσου καλα έχοντας 21. Η δεύτερη περίοδος βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν περίπου την ίδια απόδοση με τον Ολυμπιακό αρχικά να φτάνει τη διαφορά στους 12 πόντους (43-31) όμως η Παρτιζάν μείωσε και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 49-43.

Στην τρίτη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ… κακός! Στα πρώτα 8 λεπτά είχε μόλις 4 πόντους, με την Παρτιζάν να το εκμεταλεύεται και να φτάνει μεχρι και στο +14 (53-67), για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 59-69 υπερ των Σέρβων. Έτσι ο Ολυμπιακός στην τέταρτη περίοδο έπρεπε να ανέβει ένα βουνό και τα κατάφερε. Όχι απλά κάλυψε το -10 αλλά λίγο πριν το τέλος ισοφάρισε και πέρασε μπροστά στο +3. Εκεί όμως στα 7 δευτερόλεπτα που έμεναν δεν έκανε φάουλ και το πλήρωσε με τρίποντο με αποτέλεσ α να πάμε στην παράταση (85-85).

Εκεί ήταν απόλυτα αποφασισμένος και από τη στιγμή που πέρασε μπροστά στο σκορ δεν το ξαναέχασε! Με εκπληκτικές άμυνες κυρίως του Γουόκαπ και με… άχαστο Γιαννούλη Λαρεντζάκη έφτασε στη νίκη με σκορ 98-94.

Ο MVP Λαρεντζάκης μέτρησε 19 πόντους με 2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 23 PIR. Συνεχίζουμε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!