ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά τα ματς θα δώσει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει την έφεση του Ολυμπιακού κι έτσι ο Παναθηναϊκός παίρνει το ντέρμπι στα χαρτιά άνευ αγώνος με 3-0 και αφαιρείται ένας βαθμός στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν και με διεξαγωγή δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι θα δώσουν τα επόμενα δύο ματς εντός έδρας σε άδειο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Πρόκειται για τους αγώνες με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ για τη Stoiximan Super League. Ο αγώνας με την ομάδα του Αγρινίου για τη 12η αγωνιστική έχει οριστεί για τις 25 Νοεμβρίου, ενώ το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη 17η αγωνιστική θα διεξαχθεί την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους (03/04 Ιανουαρίου).

Ο Ολυμπιακός το μήνα Δεκέμβριο έχει μόλις ένα εντός έδρας παιχνίδι, αλλά είναι για τη διοργάνωση του Europa League με την Τόπολα το οποίο θα γίνει με την παρουσία οπαδών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!