ΔΙΕΘΝΗ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ελλάδα – Γαλλία

Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του Euro 2024 και η εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει απόψε εντός έδρας την δευτεραθλήτρια κόσμου, Γαλλία.

Η ελληνική ομάδα έχει κλειδώσει την τρίτη θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μέσω των playoff του Νation League, αλλά πριν από αυτό έχει ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους ΚουρμπέληΜάνταλοΤσιμίκαΜπάλντοκ και Σιώπη, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν υπολογίζει στους ΖαΐρΕμερίΚονατέΚαμαβιγνκαΤσουαμενί και Παβάρ

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση του Alpha, ενώ για την ιστορία, διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνιελ Σίμπερτ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Γιαν Σάιντελ και Ντόμινικ Σαλ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάρτιν Πέτερσεν, επίσης από τη Γερμανία, ενώ στο VAR θα βρεθούν οι Μάρκο Φριτζ και Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!