ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός

Με στόχο να ξεχάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να πάρει ξανά ψυχολογία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αγγλία για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν θέλουν απόψε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γουέστ Χαμ, η οποία από την πλευρά της θέλει τη ρεβάνς μετά την ήττα της με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 22:00 την Γουέστ Χαμ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League, σε μία αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sport 6HD.

Υπενθυμίζουμε πως λίγη ώρα νωρίτερα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα δώσει τη δική της μάχη στην Ευρώπη καθώς θα αντιμετωπίσει τη Μπασκόνια για την Euroleague. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το ρεπορτάζ και την ώρα και το κανάλι μετάδοσης ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Δείτε επίσης πως ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Γουέστ Χαμ την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 με τα γκολ των Φορτούνη και Ρόντινέι στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!