ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Επιστροφή στη Euroleague μετά την νίκη στον αγώνα με το Μαρούσι για το ελληνικό πρωτάθλημα και… συνέχεια στις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει απόψε ο Ολυμπιακός.

Στην σημερινή  (24/11) λοιπόν αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις ο Ολυμπιακός εκτός από τον κόσμο του, θα έχει και δύο σημαντικές επιστροφές. Αυτές δεν είναι άλλες από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον Μπαρτζώκα να τονίζει:

«Είναι ευχάριστο, αλλά και πάλι δεν είμαστε πλήρεις. Ο Γκος είναι έξω, αλλά γενικά έχουμε επιστροφές. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ μας αύριο. Ο Γκος έχει μεγάλη βελτίωση, όμως θα χρειαστεί να κάνει μια μαγνητική ακόμα, για να δούμε την πρόοδό του και σε ποιο σημείο είναι».

Η αναμέτρηση λοιπόν με τη Ζαλγκίρις θα ξεκινήσει στις 21:15, σε έναν αγώνα που θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports Prime, ενώ υπενθυμίζουμε πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων Ελλάδας, ο Μήτρου – Λόνγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρωτο γύρο της διοργάνωσης καθώς είχε ήδη σημειώσει συμμετοχές με την Ζαλγκίρις για το θεσμό της Euroleague, οπότε θα παίξει στον δεύτερο γύρο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!