ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρατάει μόνο το δεύτερο ημίχρονο και την αντίδραση

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει στην Τουρκία παρά το ότι ήταν συγκλονιστικός στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι Πειραιώτες έκαναν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στην Τουρκία και έτσι έδωσε στη Φενέρ την ευκαιρία να ξεφύγει από νωρίς και να πάρει ψυχολογία νίκης. Ήδη το πρωτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό καθώς ολοκληρώθηκε με μείον 15 πόντους για τους Πειραιώτες και σκορ 29-14.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ισορόπισε κάπως την κατάσταση αλλά η διαφορά παρέμενε στους 10+ και για να ακριβολογούμε ολοκληρώθηκε το ημίχρονο με σκορ 46-33.

Έτσι στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθε η υπερπροσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας και ήταν η σειρά τους να κάνουν doublw score ,στο δεκάλεπτο αυτό και με το επιμέρους 12-24, ο Ολυμπιακός μπήκε στο τελευταίο 10λεπτο με σκορ 58-57 έτσι όλα θα κρίνονταν εκεί. Η ομάδα του Μπαρτζώκα καταφερε να τελικά να ισοφαρισει σε 71 – 71 λίγο πριν το τέλος της τέταρτης περιόδου, αλλά ο Γιώργος Παπαγιάννης με 8 σερί πόντους (2 τρίποντα και 1 δίποντο) έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του 79-77. Και όμως ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία στο τέλος να πάρει ή να στείλει το ματς στην παράταση καθώς το σκορ ήταν 79-77, όπως προείπαμε και έμεναν 16 δευτ. αλλά ο Γκος αστόχησε στο τελευταίο λέι απ, σε μία φάση που έχει γίνει και φάουλ νωρίτερα, και τελικά η… μπίλια έκατσε στους Τούρκους.

Τελικό σκορ λοιπόν, Φενέρμπαχτε – Ολυμπιακός 79 – 77

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακόμη
Close
Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!