ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην Αγγλία

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Γουέστ Χαμ καθώς ηττήθηκε με 1-0 και πλέον ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League απομακρύνετε, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί σήμερα.

Οσον αφορά την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στην αναμέτρηση και ουσιαστικά ήταν αυτός που επέβαλε τον ρυθμό του αγώνα. Οι Άγγλοι απείλησαν πρώτοι όμως ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε κρατώντας το μηδέν που ήταν και το σκορ ημιχρόνου (0-0).

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. Ο Μαρτίνεθ στο 55′ άλλαξε φορ, καθως τη θέση του Γιόβετιτς πήρε ο Ελ Κααμπί, όμως αυτό δεν έδωσε λύσεις επιθετικά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην απειλούσε, όμως το ίδιο γινόταν και από τη Γουεστ Χαμ. Το ματς είτε θα έμενε στην ισοπαλία, είτε θα κρινόταν στο γκολ, κάτι που τελικά συνέβη όταν ο Πακέτα στο 73′ βρήκε δίχτυα (αρχικά δόθηκε οφσάιντ, αλλά μέσω VAR ορθά μέτρησε) και έτσι η Γουέστ Χαμ πήρε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός παρόλα αυτά αντέδρασε και στο 86′ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καμαρά, ενώ το σουτ του Ρόντινει πέρασε έξω, μένοντας έτσι το 0-0.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα της Φράιμπουργκ σε ένα ματς που θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανός στο όνειρο της πρόκρισης. Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!