ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πλήρωσε” την κάκιστη δεύτερη περίοδο και ηττήθηκε στο φινάλε

Την ήττα από την Μπασκόνια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γνώρισε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν το κάκιστο δεύτερο δεκάλεπτο τους και παρά το ότι κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, λύγισαν στο φινάλε.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο με 26-20 μπροστά στο σκορ, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακός, τοσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Σε αυτό το δεκάλεπτο λοιπόν δέχθηκε 30 πόντους και πέτυχε μόλις 9! Έτσι το υπερ του +6 της πρώτης περιόδου, έγιξε -15 στο ημίχρονο (35-50).

Στην τρίτη περίοδο, οι…φωνές του Μπαρτζώκα στην ανάπαυλα έπιασαν τόπο και ο Ολυμπιακός θύμησε… Ολυμπιακό και με το 60-67 και… μπροστάρηδες τους Κάαναν και Πίτερς μπήκαμε στην τελευταία περίοδο. Εκεί οι Πειραιώτες κατάφεραν να προσπεράσουν με 72-71, 2:12 πριν το τέλος και έτσι οδηγηθήκαμε σε ένα συναρπαστικό φινάλε. Οι Βάσκοι προσπέρασαν εκ νέου με 72-73, όμως ο Λαρεντζάκης το πήρε πάνω του και κέρδισε δυο βολές, ευστόχησε και ο Ολυμπιακός 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος γταν ξανά μπροστά με 74-75. Τελικά, η Μπασκόνια με σουτ στα 0.7″ πήρε τη νίκη, καθώς η τελευταία επίθεση με την προσπαθεια του Φαλ, δεν ήταν εύστοχη και έτσι ο Ολυμπιακός γνώρισε την 4η ήττα του σε 7 ματς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!