ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκλεισε… σούπερ ένα σούπερ έτος!

Την 9η φετινή του νίκη σε 17 παιχνίδια πέτυχε ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Άλμπα μέσα στο Βερολίνο.

Οι ερυθρόλευκοι είδαν στην πρώτη περίοδο την Άλμπα να… βαράει τρίποντα και να τα βάζει από παντού, δίνοντάς της προβάδισμα έως και 6 πόντων κλείνοντας έτσι την περίοδο υπερ της με σκορ 25-16.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην δεύτςρη περίοδο με την Άλμπα να συνεχίζει να σκοράρει από τα 6.25 και ο Ολυμπιακός να μην έχει τις λύσεις. Η διαφορά μάλιστα υπερ των Γερμανών έφτασε και τους 11 πόντους, με τον Ολυμπιακό πάντως να αντιδρά και να τη ρίχνει στους τρεις, κλείνοντας έτσι το ημίχρονο με σκορ 43-40.

Η κατάσταση όμως άλλαξε εξ ολοκλήρου στην τρίτη περίοδο με τον Ολυμπιακό έχοντας (ξανά έναν σούπερ Πίτερς), να πετυχαίνει στο τρίτο δεκάλεπτο 27 πόντους και να δέχετε μόλις 8. Έτσι με το υπερ του 51-67 μπήκε μπροστά στην τελευταία περίοδο.

Έτσι η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς ο Ολυμπιακός έφτασε από νψλωρίς τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους οπότε η νίκη του ήταν θέμα χρόνου. Έτσι τελικά επικράτησε της Άλμπα με 67-94 και έκλεισε ιδανικά το 2023.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε ακόμη
Close
Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!