ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στις νίκες για τον Θρύλο!

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός καθώς μετά την ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης την Τριτη, σήμερα κέρδισε την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και έδειξε από νωρίς τα δόντια του. Μπορεί η Μπάγερν να πήρε τους πρώρους δύο πόντους και το 0-2 αλλά από εκεί και πέρα πάτησε γκάζι, έκα ε σπουδαίες άμυνες και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με 16 πόντους μπροστά στο σκορ και συγκεκριμένα με 24-8.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου και ο Ολυμπιακός συνέχισε να προ-ηγείται και να φτάβει τη διαφορά μέχρι και στους +20, 36-16. Από εκει και πέρα υπήρχε μια ελαφρά χαλάρωση και η διαφορά μειώθηκε στους 12, 41-29, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην τριτη περίοδο οι Πειραιώτες ξεκίνησαν πάλι δυνατά, με ένα σερί 7-0, έφτασαν στο +19, αλλά η Μπάγερν αντέδρασε δυναμικά με τη σειρά της και με ένα δικό της σερι 9-0, η διαφορά έπεσε για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα της αναμέτεησης στους 7. Τελικά στο τελευταίο δεκάλεπτο μπήκαμε με το +10 για τον Ολυμπιακό και το ματς ήθελε προσοχή.

Έτσι στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός κρατούσε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο και η Μπάγερν προσπαθούσε να επιστρέφει και να καλύπτει τις όποιες δισφορές. Στα δυσάρεστα ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Παπανικολάου που δέχτηκε κατα λάθος χτύπημα στον μοιρό και δεν του έδωσε την δυνατότητα να συνεχίσει, δίχως όμως να μοιάζει κάτι σοβαρό. Στο 1.12 πριν το τέλος πάντως η Μπάγερν έριξε τη διαφορά στους 7 και στα 36″ στους 6, αλλά χρόνος για να χαθεί το ματε δεν υπήρχε και ο Ολυμπιακός επικράτησε των Γερμανών με 77-69.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!