ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε χθες στο Βερολίνο όπου και βρίσκετε εκεί για τη σημερινή αναμέτρηση με την Άλμπα (29/12), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν απέναντι τους μια ομάδα η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του Βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, όμως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να τους επηρεάσει, καθώς πρόκειται για μια απαιτητική διοργάνωση όπου όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Άλμπα νίκησε πριν από μια βδομάδα την δεύτερη στη βαθμολογία, Μπαρτσελόνα, μέσα στο Βερολίνo, δείγμα αυτού που προαναφέραμε. Να υπενθυμίσουμε πως μπορεί ο Μήτρου Λόνγκ να μπήκε κανονικά στη Basket League, αλλά δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague με τον Ολυμπιακό έχει από το νέο έτος.

Ο εκτός έδρας λοιπόν αγώνας του Ολυμπιακού με την Άλμπα θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχετε τον ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!