ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

Συνέχεια της διαβολοβδομάδας σήμερα για τον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα τους από τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν την επιστροφή στις νίκες , όμως κάτι τέτοιο δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο. Συγκεκριμένα, η Μπάγερν Μονάχου, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα και μαζί με το γερμανικό πρωτάθλημα μετρά πέντε σερί.

Στο σημερινό παιχνίδι είναι πολύ πιθανόν ο Φιλίπ Πετρούσεφ να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, και περι αυτού απάντησε ο κόουτς Μπαρτζώκας λέγοντας: «Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε πολλές ομαδικές προπονήσεις. Είναι πολύ συγκεκριμένες λόγω των παιχνιδιών. Είναι δύσκολη η δουλειά των προπονητών να εντάξουν τους καινούργιους παίκτες. Δεν υπάρχει χρόνος προπονήσεων και κάπως πρέπει να βρει τα πατήματά του μέσα από τα παιχνίδια. Και αυτό δεν είναι εύκολο γιατί όλοι οι αγώνες είναι απαιτητικοί και κάθε κατοχή μετράει. Θα είναι, όμως, στην 12άδα και θα δούμε πως θα πάει με τον χρόνο συμμετοχής».

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με την Μπαγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο θα ξεκινήσει στις 21:15 και όσοι δεν βρεθούν σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!