ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστροφή στην Euroleague για τον Ολυμπιακό με διαβολοβδομάδα και μεγάλα ματς!

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα υποδεχθεί σήμερα (05/12, 21.15) στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ (το ματς είναι SOLD OUT) την ομάδα που του στέρησε το τρόπαιο, την πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2023, Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο γήπεδο θα είναι ένας άνθρωπος που 10 χρόνια πριν είχε κερδίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικό Ευρώπης και δεν είναι άλλος από τον Εϊσι Λο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος δεν θα αγωνιστεί, αλλά θα επιστρέψει μετά τη διαβολοβδομάδα, ενώ ούτε ο Πετρούσεφ θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα την έδωσε ο ίδιος ο κόουτς Μπαρτζώκας ο οποίος είπε: «Δεν θα είναι αύριο (σ.σ. σήμερα) κανένας από τους δύο. Η βελτίωση του Γκος από τον τραυματισμό του είναι κοντά στο 100%, ελπίζουμε ότι θα παίξει με την Καρδίτσα στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος και από κει και πέρα θα μπει κανονικά στην ομάδα. Ο Πετρούσεφ θα κάνει την πρώτη του ομαδική προπόνηση σήμερα (σ.σ. χθες). Έχει κάνει δύο ατομικές γιατί το πρόγραμμά μας ήταν τέτοιο, όμως, δεν έχει κάνει ούτε μία ομαδική. Όπως καταλαβαίνεται είναι αδύνατον με μία ομαδική προπόνηση να τον βάλω να παίξει αύριο. Επίσης χρειάζεται ένα διάστημα, υπολογίζω μία εβδομάδα με δέκα μέρες για να έρθει σε μια καλή κατάσταση, γιατί δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό στο ΝΒΑ».

Ο αγώνας λοιπόν του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime! Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!