ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Κεκλεισμένων των θυρών και το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλλεϋ

Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί και το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ύστερα από επίσημη ανακοίνωση της ΓΓΑ και μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, υπάρχει ενημέρωσει πως το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Αναπυτικά η απόφαση:

“Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015″.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!