ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην ΕΡΤ σήμερα το Ολυμπιακός – Άρης

Μετά την 9η φετινή του νίκη σε 17 παιχνίδια που πέτυχε προχθες ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Άλμπα μέσα στο Βερολίνο για τη Euroleague, θέλει να πετύχει το ίδιο και για την Basket League o Θρύλος.

Ο δαφνοστεφανομένος έφηβος, η κορυφαία ομάδα του 2023 που κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους μέσα στο έτος αυτό, θέλει να το κλείσει ιδανικά σήμερα στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Άρη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποχαιρετά σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 2023 με μια αναμέτρηση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Αντίπαλος του θα είναι ο Άρης και ο Μπαρτζώκας θα προσπαθήσει να δώσει χρόνο σε αρκετούς καθώς δυο και τέσσερις μέρες μετά, έχει αγώνες με Αρμάνι και Μονακό για την Euroleague.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Οπυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι, και όσοι δεν καταφέρετε να βρεθείτε στο ΣΕΦ θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το ματς, ζωντανά από την ΕΡΤ3. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!