ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος μετά τα 5 γκολ στην Τόπολα

Την τρίτη θέση στον όμιλο κατέλαβε ο Ολυμπιακός τελικά συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς και έτσι θα συνεχίσει στο Conference League.

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας, επικράτησε άνετα της Μπάτσκα Τόπολα και πήρε τελικά την τρίτη θέση. Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Ελ Κααμπί, διπλασίασαν τα τέρμα τους με τον Ποντένσε με τρομερό γκολ, ο οποίος έκανε και το 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι εευθρόλευκοι συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν και έκαναν το 4-0 με κεφαλια του Ρέτσου και τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του τερματοφύλακα των Σέρβων και μετά στα δίχτυα, για να μειώσουν οι της Τόπολα στην αμέσως επόμενη φάση. Οι Σέρβοι λίγο αργότερα έμειναν με 10 παικτες, όμως παρόλα αυτά έβαλαν και άλλο γκολ γράφοντας το 4-2. Εκεί ο Καρβαλιάλ άλλαξε τους Μασούρα και Ελ Κααμπί με τους Μπιέλ και Ελ Αραμπί, με τον τελευταίο ελάχιστα λεπτά μετά να πετυχαίνει το 5ο τέρμα της ομάδας του Ολυμπιακού γράφοντας το τελικό 5-2.

Δείτε πως διαμορφώθηκε ο όμιλος του Ολυμπιακού μετά τα σημερινά αποτελέσματα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!