ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλεισμός στη διαδικασία των πέναλτι

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τον Παναθηναϊκό.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε ιδιαίτερες στιγμές, με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και τον Πανθηναϊκό τις πιο κλασσικές φάσεις οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα και οδηγηθήκαμε στην παράταση.

Εκεί ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και στα δύο ημίχρονο, απείλησε και έφτασε κοντά στο γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε καθόλου έδειχνε πως ήθελε να στείλει το ματς στα πέναλτι και τελικά… δικαιώθηκε.

Εκεί οι ερυθρόλευκοι παρά το ότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση καθώς στο τελευταίο πέναλτι ο Πασχαλάκης απέκρουσε , ο Καρβάλιο μπορούσε να δώσει την πρόκριση αλλά αστόχησε και αυτός και έτσι στο 14ο πέναλτι ο Καμαρά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ και την πρόκριση στον ΠΑΟ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!