ΜΠΑΣΚΕΤ

Έδωσε και την ψυχή του ο … μισός Ολυμπιακός μέσα στη Μαδρίτη

Δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της Ρεάλ Μαδριτης ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε με 90-85.

Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζουμε πως αγωνίστηκε δίχως τους Φαλ, Μιλουτίνοφ και Γκος, ενώ στη διάρκεια του αγώνα έχασε και τον Λαρεντζάκη.

Στην πρώτη περίοδο ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεκίνησε καλά και να ήταν αρχικά μπροστά στο σκορ, στη συνέχεια η Ρεάλ βρήκε τα τρίποντα και η διαφορά άρχισε όλο και να αυξάνεται. Έτσι έφτασε μέχρι και τους 19 πόντους (30-11) και τελικά έκλεισε στους 17 (30-13).

Η κατάσταση δεν άλλαξε στη δεύτερη περίοδο. Η Ρεάλ έβλεπε το καλάθι… βαρέλι και έτσι η διαφορά εκτινάχθηκε μέχρι και τους 24 πόντους και τελικά το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 52-30 και τον Ολυμπιακό εμφανώς προβληματισμένο!

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός άρχισε να βελτιώνεται αισθητά καθώς πλέον τα σουτ της Ρεάλ δεν έμπαιναν και έτσι η διαφορά σε συνδιασμό με την καλή επίθεση του Ολυμπιακού αρχισε να πέφτει και τελικά από τους 22 πόντους που έκλεισε το ημίχρονο, η τρίτη περίοδος έκλεισε στους 13 υπερ της Ρεάλ με το επι μέρους σκορ του δεκαλέπτου να είναι 16-25 υπέρ των Ελλήνων.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όπου ο Ολυμπιακός έριξε τη διαφορά κάτω από τους 10 για πρώτη φορά μετά την πρώτη περίοδο, φτάνοντας την 3:30 πριν το φινάλε, με το τρίποντο του Παπανικολάου στους 8. Ο αρχηγός ήταν ο πρωραγωνιστής του Ολυμπιακού και ήταν αυτός που έριξε τη διαφορά και στους 4 (82-78) αλλά η Ρεάλ αντέδρασ άμεσα και την ανέβασε ξανά στους 8 με τον Μούσα, 1:21 πριν το τέλος του αγώνα. Οι ερυθρόλευκοι δεν το έβαλαν κάτω και πάλι με μεγάλο τρίποντο του Παπ μείωσαν στους τρεις (88-85), αλλά οι βολές του Καμπάτσο 9.5″ πριν το τέλος έκαναν το 90-85, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες του Ολυμπιακού καθώς ο ΜακΚίσικ με 0 στις 2 βολές δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μπαρτζώκα να διεκδικήσει κάτι άλλο. Βραδιά καριέρας από τον Κώστα Παπανικολάου που πέτυχε 25 πόντους και ήταν συγκλονιστικός!Τελικό σκορ Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 90-85.

Στα άσχημα νέα της βραδιάς, όπως είπαμε στην αρχή, ο τραυματισμός ΚΑΙ του Λαρεντζάκη στη μέση που δεν τον άφησε να συνεχίσει στον αγώνα, παίζοντας ελάχιστα και περιμένοντας πλέον να δούμε την διάγνωση του προβλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!