ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Άρης – Ολυμπιακός

Να συνεχίσει τις νίκες στο πρωτάθλημα της Super League θέλει απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν εκτός κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι και στρέφουν έτσι την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και την σημερινή αναμέτρηση.

Μπορεί ο Μανούχος και η παρέα του να του έβαλαν εμπόδια την προηγούμενη αγωνιστική στην Καισαριανή στο ματς με την Κηφισιά, όμως τα προσπέρασαν και θέλουν να κάνουν ακριβώς το ίδιο και σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Άρη για την 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πήρε μαζί του στην αποστολή τα χθεσινά νέα αποκτήματα, Τσικίνιο και Όρτα και θέλει να τους ρίξει στα βαθιά καθώς η ομάδα χρειάζεται λύσεις. Η δύσκολη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη θα αρχίσει στις 20:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime.

Δείτε τι συνέβη στο μεταξύ παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρωτο γύρο όπου ο Ολυμπιακός έριξε τέσσερα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!