ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Μετά την επιτυχημένη διαβολοβδομάδα που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός (όπως και όλες φυσικά οι ομάδες) έχει μια νέα διαβολοβδομάδα να διανύσει!

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε από χθες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη καθώς σήμερα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, θα παίξει με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα.

Ο Κόουτς άφησε εκτός 12αδας τους Λούντζη, Τανούλη και Πάππας, ενώ ο Μήτρου Λονγκ θα πάρει χρονο συμμετοχής καθώς μπαίνει και αυτός σιγά σιγά για τα καλά στην ομάδα.

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε.

Δείτε επίσης την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για το κύπελλο Ελλάδας και τη φάση των 16 του θεσμού, ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!