ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Κηφισιά – Ολυμπιακός

Την πρώτη του νίκη για το 2024 αναζητά ο Ολυμπιακός σήμερα καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κηφισιά.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο έτος καθώς μετρούν 2 σερί ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα από Λαμία και ΑΕΚ (με διαιτητικά έκτροπα εκεί βέβαια), ενώ ήρθαν και ισόπαλοι με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα είχαν φέρει και ισοπαλία στο τελευταίο ματς του 2023 μέσα στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, οπότε αγνοούν τη νίκη από τις 18 Δεκεμβρίου και την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Έτσι σήμερα υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα και δεν είναι άλλο από τη νίκη με αντίπαλο την ομάδα της Κηφισιάς.

Η αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα των Βορείων Προαστείων θα ξεκινήσει στις 17:00, θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την δορυφορική πλατφόρμα της Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Δείτε τι είχε συμβεί στον πρώτο γύρο μεταξύ των δύο ομάδων στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!