ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Μακάμπι

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ για την Basket League, ο Ολυμπιακός έχει να δώσει σημαντικό ματς για την Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει, μετά τις δύο σερί ήττες για την Euroleague στην Ισπανία από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, μόνο τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι.

Οι Ισραηλινοί είναι πάνω στην βαθμολογία από τον Ολυμπιακό και σε 21 ματς μετρούν 12 νίκες και 9 ήττες με τον Θρύλο να είναι στο 11-10, αλλά να έχει κερδίσει τους Ισραηλινούς εκτός έδρας, οπότε θέλει να κάνει το 2-0 και να έχει το πλεονέκτημα σε περιπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, θα υποδεχτεί σήμερα την Μακάμπι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague , σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης του πρώτου γύρου, όπου λόγω της κατάστασης στο Ιραήλ είχε διεξαχθή στο Βελιγράδι και είχε ως νικητή τον Ολυμπιακό:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!