ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττα στο ΟΑΚΑ – Πληγώθηκε από τραυματισμούς και… λάθη

Δεν κατάφερε να φύγει νικητής από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν η ίδια και στις δυο περιόδους. Ο Παναθηναϊκός ξέφευγε στο σκορ και ο Ολυμπιακός με σερι τον έφτανε. Συγκεκριμένα στην πρώτη περίοδο ο Παναθηναϊκός έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 14 αλλά ο Ολυμπιακός με ένα σερι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο -5 και το σκορ στο 23-18.

Ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο με πρωταγωνιστή τον Ναν η διαφορά έφτασε πάλι στους 14, αλλά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πετρούσεφ η διαφορά έκλεισε και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟ μπροστά μόλις με 2 πόντους και σκορ 44-42.

Στην τρίτη περίοδο επανεμφανίστηκε ο Μιλουτίνοφ που είχε χρεωθεί με 2 φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο , αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να παίξει πολύ καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε στα αποδυτήρια για μαγνητική και δεν ξαναγύρισε! Έτσι ο ΠΑΟ έχοντας το μομέντουμ βρήκε τα σουτ και ήταν το πρώτο δεκάλεπτο που η διαφορά έκλεισε σε μεγάλο σχετικά νούμερο και στο συν 9 για τους πράσινους και το σκορ στο 53-54.

Έτσι φτάσαμε στην τελευταία περιοδο, με μοναδικό… πεντάρι τον Πετρούσεφ ο οποίος όμως χρεώθηκε με 5 φάουλ και έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε δίχως πεντάρι! Εκεί ο Γκριγκόνις με εύστοχα τρίποντα έφτασε τη διαφορά στη μεγαλύτερη τιμή της, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε και πάλεψε παρά το ότι δεν είχε κλασσικό πεντάρι. Έτσι με ένα σερί 4-15 υπερ του Ολυμπιακού η διαφορά έφτασε στους 4 πόντους (80-76), με 1:11 πριν το τέλος. Εκεί έγιναν δύο χαμένες επιθέσεις για τις δύο ομάδες και τελικά 28″ πριν το τέλος ένα τεράστιο τρίποντο του Πίτερς έφερε τη διαφορά στον πόντο (80-79). Η μπάλα πήγε στον Παναθηναϊκό με τον Λαρεντζακη να κάνει γρήγορ φάουλ και τον Γκράντ να σκοράρει σε 1/2. Ο Ολυμπιακός εκδήλωσε επίθεση και εκεί ο Γκος κέρδισε φάουλ αλλά δυστυχώς έχασε τη μία από της δύο και έτσι έγινε ξανά φάουλ στον Γκριγκόνις, έκανε το 2 στα 2 και το σκορ στο 83-80 και στα 10 δευτερα που έμεναν ο Γουόκαπ στην επαναφορά έκανε τραγική λάθος πάθος δίνοντας τη μπάλα στον Καλαϊτζάκη που του έγινε φάουλ ο οποίος ευστόχησε και στις δύο και το σκορ στο 85-80 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!