ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Θρύλος κέρδισε την ΑΕΚ μέσα στο σπίτι της

Νικητής στα Άνω Λιόσια με αντίπαλο την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν από νωρίς την κυριαρχία τους καθώς δεν βρέθηκαν ποτέ πίσω στο σκορ, διότι αρχικά προηγήθηκαν με τρίποντο και εν συνεχεία στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασαν τη διαφορά μέχρι και τους 8, κλείνοντας το δεκάλεπτο στο +7, 16-23.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε σε καλό ρυθμό και ςφτασε τη διαφορά στο +15 (23-38), αλλά η ΑΕΚ αφού αρχικά μείωσε σε 27-40, και με ένα σερί 8-0 μείωσε στους 5. Εκεί ο Ολυμπιακός έκανε ένα δικό του σερι 6-0 και έφτασε ξανά τη διαφορά σε διψήψια νούμερα και στο +11 συγκεκριμένα, για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με το υπερ του 39-49.

Η τρίτη περίοδος ήταν και η καλύτερη για τον Ολυμπιακό καθώς δεν άφησε ποτέ τη διαφορά να πέσει από τους 10 πόντους και τελικά να την ολοκληρώσει με +14 και το σκορ στο 57-71. Έτσι την τελευταία περίοδο μπορεί η ΑΕΚ να αντέδρασε και με μεγάλα σουτ να έριξε τη διαφορά μέχρι και τους 4 στο 72-76, ο Ολυμπιακός σοβαρεύτηκε πάτησε το γκάζι, έφτασε ξανά τη διαφορά σε διπλάσιο νούμερα και τελικά ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με το τελικό υπερ του 80-92 σκορ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!