ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην ΕΡΤ σήμερα ο τελικός του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Στη «μάχη» του Super Cup ρίχνεται σήμερα, Τετάρτη (24/1), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2023-24, αντιμετωπίζοντας -ως τυπικά γηπεδούχοι- τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον τελικό του Super Cup. Μετά το «διπλό» (0-3) επί του Αθλου στην Ορεστιάδα, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, ο Θρύλος επιστρέφει στο Ρέντη, όπου κόντρα στους «ασπρόμαυρους», διεκδικεί το τρίτο Super Cup της ιστορίας του, μετά από αυτά του 2000 και του 2010, στον έκτο του τελικό.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να είναι τυπικά γηπεδούχοι, όμως ο τελικός του Super Cup είναι ειδικής διαχείρισης, με διοργανώτριες ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ. Ως εκ τούτου, θα επιτρέπεται η παρουσία 10 μελών των διοικήσεων κάθε ομάδας, συν παιδιά των ακαδημιών, αθλητών και διαιτητών, στις κερκίδες του Ρέντη.

Έτσι λοοπόν σήμερα, στις 17:00, θα διεξαχθεί ο τελικός του Super Cup, μεταξύ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» σε μία αναμέτρηση που θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της ΕΡΤ3. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!