ΜΠΑΣΚΕΤ

Θρυλική νίκη απέναντι στη Μονακό!

Τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό που έκανε το 2 στα 2 στη διαβολοβδομάδα, καθώς μετά την Αρμάνι Μιλάνο κέρδισε και τη Μονακό στο ΣΕΦ και την ξεπέρασε στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 4-0 όμως η Μονακό ισοφάρισε αμέσως και έδειξε πως θα έχουμε ένα κλειστό ματς. Έτσι κύλησε η πρώτη περίοδος με τη Μονακό να κλείναι το δεκάλεπτο μπροστά με 4, 13-17.

Ίδια κατάσταση και στη δεύτερη περιοδο με τον Ολυμπιακό να προσπερνά ξανά στο 28-26, αλλά είπαμε το ματς δεν ξέφευγε και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Μονακό μπροστά με 2, 34-36.

Η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον Κάαναν να σκοράρει το πρώτο του εύστοχο τριποντο μετά από 7 σερί άστοχα σε δτο παιχνίδια και βοήθησε τον Ολυμπιακό να είναι δίπλα στο σκορ, όταν η Μονακό προσπέρασε ξανά με 5. Τελικό σκορ τρίτης περιόδου, Ολυμπιακός – Μονακό 56-58.

Έτσι οδηγηθήκαμε στην τελευταία περίοδο όπου ο Ολυμπιακός έπρεπε σε 10 λεπτά απλά να πετύχει τρεις πόντους παραπάνω από τη Μονακό και αυτό έκανε (πέτυχε 4)! Οι δύο ομάδες, για να μην γινόμαστε κουραστικοί, ξέρετε πως πήγαιναν πόντο πόντο και όλα κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου ένα μεγάλο τρίποντο του ΜακΚίσικ έδωσε στον Ολυμπιακό το προβάδισμα και εκεί παρά το ότι η Μονακό πάλεψε με τον Τζέιμς να πάρει το ματς, δεν τα κατάφερε και το τελικό 75-73, δείχνει το πόσο σκληρό ματς ήταν και πως κάθε πόντους μετρούσε! Μπράβο Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!