ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνημα με το αριστερό στο 2024

Με ήττα ξεκίνησε το 2024 ο Ολυμπιακός καθώς ηττήθηκε από τη Λαμία με 1-0.

Η Λαμία ήταν αυτή που με το καλημέρα της αναμέτρησης ευτύχησε να προηγηθεί με τον Σλίβκα με εξαιρετικό σουτ, με τον Πασχαλάκη να μην μπορεί να αντιδράση. Η αμέσως επόμενη φάση άνηκε στον Ολυμπιακό με τον Μασούρα να μην μπορέι να σκοραρει από πλεονεκτική θέση. Από εκεί και πέρα η Λαμία ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο να δημιουργεί αξιόλογες ευκαιρίες αλλά ο Πασχαλάκης να στερεί το δεύτερο γκολ και έτσι το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά και δημιούργησε αρχικά άλλη μια καλή φάση με τον Μασούρα όμως και πάλι έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ μόλις στο 49′ κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε ο Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού όμως έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι έμεινε το 1-0. Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν έχασαν άλλη μια σπουδαία φάση με τον Καμαρά αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Έτσι ο τραυματισμός του Μπιέλ στο 85′ άφησε τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα άλλης αλλαγής και εκεί κάπου ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό να ξεκινά… στραβά το 2024.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!