ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνευρος και… ήττα

Ηττημένος από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έφυγε ο Ολυμπιακός καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με 2-0.

Οι ερυθρόλευκοι για ένα ακόμη ντέρμπι δεν εκμεταλεύτηκαν τις ευκαιρίες κυρίως αυτή με τον Ροντινέι με κεφαλιά και έτσι δέχτηκαν το γκολ με τον Μπερνάρντ ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν στην επανάληψη παρά τις αλλαγές του Καρβαλιάλ και την είσοδο των Φορτούνη, Ελ Κααμπί και Κίνι και αφού το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε από τον Μασούρα και τον Ελ Κααμπί, τελικά ο Παναθηναϊκός με τον Γερεμέγιεφ έκανε το 2-0 στο 60′ και παρόλο το ότι υπήρχε ακόμα μισή ώρα αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε πως μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και έτσι το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μετά από αυτή την ήττα απομακρύνθηκε από την πρώτη θέση, καθώς βρίσκεται πλέον στους -9 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος (ΠΑΟΚ) έχει 50 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ με 48 και ο Παναθηναϊκός με 47. Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας για τον Ολυμπιακό με τον ΟΦΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!