ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός

Ημέρα επαναληπτικών αγώνων σήμερα για το UEFA Conference League και ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να πάρει την πρόκριση και να συνεχίσει στους 16 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν αντιμετωπίζει σήμερα, Πέμπτη 22/2, τη Ferencváros στη «Groupama Arena» (Ferencváros Stadion), στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση «knockout round play-off» του UEFA Europa Conference League, έχοντας το υπερ του 1-0 του πρώτου αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πήρε μαζί του 22 ποδοσφαριστές για τη ρεβάνς στη Βουδαπέστη, και συγκεκριμένα θα μπορεί να βασιστεί στους:

Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

H μεγάλη αυτή αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού μας θα ξεκινήσει στις 22:00 και όσοι δεν θα είστε από τους τυχερούς που θα βρεθείτε στην Ουγγαρία, θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 2 HD.

Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!