ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Ίντερ

Έτοιμη για το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν μέχρι τώρα είναι η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει σήμερα την Ίντερ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα Play Offs του UEFA Youth League με στόχο την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός μετράει το απόλυτο στη διοργάνωση, καθώς αρχικά είχε προσπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Λέτσε με συνολικό σκορ 6-2, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και την Καμπάλα με συνολικό σκορ 7-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν χθες την τελευταία τους προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης, με τον προπονητή της Κ19 του Θρύλου, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να κάνει γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι:

Σίνα, Έξαρχος, Κουράκλης, Κ. Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τανούλης, Κουτσογούλας, Πρεκατές, Πνευμονίδης, Δαρβίρας, Κουτσίδης, Μουζακίτης, Παναγάκος, Χ. Κωστούλας, Δάμα, Αλαφάκης, Γατόπουλος, Λιατσικούρας, Μπάκουλας, Λώλης.

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού Κ19 με την αντίστοιχη ομάδα της Ίντερ θα ξεκινήσει στις 15:00 και όσοι δεν καταφέρετε να βρεθείτε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την Cosmote Tv και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 3 HD. Καλή επιτυχία!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!