ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε!

Όπως ήταν αναμενόμενο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέρασαν όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο τους και είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι ο δεύτερος τίτλος της σεζόν 2023-24 που οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν, μετά το Super Cup που έγινε στις αρχές της σεζόν και έβγαλε τον Ολυμπιακό νικητή. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά φέτος 4 φορές με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να έχουν από 2 νίκες ο καθένας τους.

Ο τελικός λοιπόν στα “Δύο Αοράκια” της Κρήτης, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχετε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσετε ζωντανά τόσο από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ όσο και από τη δορυφορική πλατφόρμα της Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 5HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Εκτός από μπάσκετ, έχουμε σήμερα και τον αγώνα του Ολυμπιακού για το ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Δείτε την ώρα και την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!