ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Παναιτωλικός – Ολυμπιακός

Τον Παναιτωλικό αντιμετωπίζει σήμερα την Τετάρτη ο Ολυμπιακός και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πετύχουν την 5η σερί τους νίκη με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο τους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Φορτούνη, Όρτα, Κάρμο, Ροντινέι και Μπιανκόν και γι αυτό πήρε μαζί του τους: Αλεξανδρόπουλο, Ντόη, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Κίνι, Έσε, Ποντένσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Μαρτίνς, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης και Καρβάλιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πολυχρόνης και βοηθοί του οι Κούλα και Παπαδάκης. Τέταρτος θα είναι ο Τσέτσιλας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Γκάμαρης και Καραγκιζόπουλος.

Ο αγώνας λοιπόν στο Αγρίνιο θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 1 HD. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!