ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά είπε ο κόουτς στη συνέντευξη Τύπου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μαζί με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ρέτσο, πριν από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση για τους «16» του UEFA Conference League κόντρα στη Maccabi Tel Aviv, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (07/03).

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

Την ημέρα της ρεβάνς θα έχετε τα γενέθλιά σας, περιμένετε στο ματς στο Καραϊσκάκη το μισό δώρο από τους παίκτες σας;
Ελπίζω το δώρο να έρθει στις 14 του μήνα γιατί θα σημαίνει ότι πετύχαμε το στόχο μας, την πρόκριση. Δε χρειάζεται κάτι άλλο, δύο καλά παιχνίδια. Δε χρειάζεται αύριο να τελειώσει κάτι, αλλά στις 14 του μήνα θέλω να πάρω αυτό το δώρο, το δώρο της πρόκρισης.

Έχετε δει τη Μακάμπι, θα τη χαρακτηρίζατε πιο δύσκολη ομάδα από τη Φερεντσβάρος;
Βρισκόμαστε σε μία επόμενη φάση από το γύρο με τη Φερεντσβάρος, για να φτάσουμε εδώ χρειάστηκε να παίξουμε έναν προκριματικό γύρο, κάτι που η Μακάμπι δεν έκανε άρα είχε κάνει τη δουλειά της πιο πριν. Αυτό τα λέει όλα για τον αντίπαλό μας και αυτό θα πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας

Ο Ολυμπιακός κόντρα στις ομάδες του Ισραήλ οι οποίες δεν ήταν και μεγαθήρια έχει μία αρνητική παράδοση, θεωρείτε αυτό επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών σας ή οι παραδόσεις είναι για να «σπάνε» και υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο;
Υπάρχουν κάποιοι που αν δεν το λέγατε εσείς αυτό τώρα δε θα το ήξεραν αυτό το στοιχείο. Είναι οξύμωρο να λέμε ότι δεν ήταν μεγαθήρια, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τους απέκλεισε. Εμείς πάντα σκεφτόμαστε ότι είναι ένας δυνατός αντίπαλος από τη στιγμή που βρίσκεται εδώ, εμείς θα κάνουμε τα πάντα ωστόσο για να αλλάξουν τα πράγματα.

Έχετε κάνει τα πλάνα σας για την ενδεκάδα, σκεπτόμενος ότι ακολουθεί και ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
Ναι είναι σχεδόν όλα αποφασισμένα, απομένει μία προπόνηση στην οποία μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Αλλά έχω αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν και πως θα παίξουμε.

Ο προπονητής της Μακάμπι έχει μία μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής, αλλά είναι η πρώτη του σεζόν ως προπονητής, αυτό είναι πλεονέκτημα για εσάς;
Δε νομίζω πως αυτό είναι μειονέκτημα για τον προπονητή της Μακάμπι γιατί μπορεί να είναι η πρώτη του χρονιά ωστόσο τα πηγαίνει καλά, έχει φτάσει μέχρι εδώ στην Ευρώπη και τα έχει καταφέρει καλά μέχρι τώρα. Και έχει κάνει καλή δουλειά στην ομάδα του, θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει και δε χρειάζεται να κοιτάει κάποιον άλλον, καθώς έχει κάνει καλή δουλειά παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη του χρονιά ως προπονητής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!