ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Εφές έβαλε στοπ στο σερί του Θρύλου!

Τέλος στο σερί του Ολυμπιακού έβαλε η Εφές η οποία κέρδισε με 85-72, καθώς ηττήθηκε μετά από 15 σερι νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν μια ομάδα που ήταν εξαιρετική στο τρίποντο και ουσιαστικά από εκεί τον πλήγωσε.
Ο Ολυμπιακός είχε σε εξαιρετική μέρα τους Πίτερς και Φαλ, όμως δεν πήρε αρκετά από πολλούς και αυτό ήταν κάτι που έπαιξε εξίσου σημαντικό ρόλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Εφες βρήκε 14 εύστοχα τρίποντα και ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλα τα δεκάλεπτα καθώς πήρε ουσιαστικά τα 3 από τα 4, με επιμέρους σκορ 26-21, στο πρωτο, 22-16 στο δεύτερο και 19-11 στο τρίτο. Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο του δεκάλεπτο στο αγαπημένο του τρίτο όπου και είχε μειώσει στον πόντο, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Προβληματική για μια ακόμη φορά η διαιτησία η οποία και απέβαλε τον Μπαρτζώκα στο φινάλε, ενώ άνευ λόγου και αιτίας έδωσε τεχνική ποινή και στον Μόουσες Ράιτ, που έκανε ένα μεστό ματς. Επόμενο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν την Πέμπτη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Πίτερς με 19 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Φαλ με 14 και ο Παπανικολάου με 12.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!