ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Μπάγερν Μονάχου (Κ19) – Ολυμπιακός (Κ19)

Στο Μόναχο βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (11/03) η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, για το μεγάλο σημερινό προημιτελικό της διοργάνωσης του UEFA Youth League, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι παίκτες του Θρύλου πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στη Γερμανία και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να προκριθούν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να βρεθούν στο Final Four της διοργάνωσης, που θα γίνει στη Νιον της Ελβετίας.

Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, επέλεξε να πάρει μαζί του 21 ποδοσφαιριστές στην ερυθρόλευκη αποστολή στων οποία βρίσκονται οι: Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.

Η αναμέτρηση λοιπόν της Κ19 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το Cosmote Sport 3 HD. Καλή επιτυχία μάγκες!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!