ΔΙΕΘΝΗ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Γεωργία – Ελλάδα

Με το βλέμμα στραμένο στην πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2024, η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας βρίσκεται ήδη στην Τιφλίδα για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Γεωργία.

Το γήπεδο της Τιφλίδας είναι ήδη sold out, καθώς και τα 52.000 εισιτήρια που είχαν διαθέσει οι γηπεδούχοι έκαναν «φτερά» αλλά η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ δεν θα είναι μόνη της.

Περίπου 600 Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν το παρών, με την ελπίδα να δουν την Εθνική ποδοσφαίρου να παίρνει τη νίκη – πρόκριση για το Euro 2024 και να επανέλθουν σε μεγάλη διοργάνωση, μετά από 10 χρόνια και το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η αναμέτρηση που θα δώσει λοιπόν το εισιτήριο στο Euro, θα διεξαχθεί στις 19:00 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε ζωντανά τόσο από την τηλεόραση του ALPHA, όσο και από την δορυφορική πλατφόρμα της NOVA και συγκεκριμένα το Nova Sports Prime.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!