ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – Βιλερμπάν

Διαβολοβδομάδας συνέχεια σήμερα με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Βιλερμπάν.

Η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα μετά την ήττα από την Εφές στην Τουρκία, επιστρέφει στη Ελλάδα με στόχο μόνο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Βιλερμπάν. Οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορλι, όμως καλούνται να το αποδείξουν και στο παρκέ και να πετύχουν τη νίκη που θα τους φέρει στο 19-12.

Μπορεί η Βιλερμπάν να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας όμως ο Μπαρτζώκας γνωρίζει πως μόνο εύκολο δεν είναι καθώς δήλωσε χθες στην media day: “Όποιος περιμένει ένα ματς εύκολο, κάνει λάθος. Η Βιλερμπάν κέρδισε την Εφές και χθες στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν δέκα πόντους μπροστά στο ματς με την Μακάμπι. Στο τέλος έχασε. Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς στην Ευρωλίγκα. Είναι μια ομάδα που έχει αθλητικότητα, έχει εμπειρία στους περιφερειακούς, τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι διαδικαστικό.”

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με τους Γάλλους θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε, όσο δεν βρεθείτε στο ΣΕΦ, ζωντανά από το Novasports Prime. Καλή επιτυχία Θρύλε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!