ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Παρτιζάν – Ολυμπιακός

Τρεις αγωνιστικές μένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της Euroleague και ο Ολυμπιακός θα βρεθεί δύο φορές στη Σερβία.

Η πρώτη είναι σήμερα όπου και θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Παρτιζάν με μοναδικό στόχο τη νίκη! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να κάνει το 3 στα 3, στα τελευταία τρία αναπομείναντα παιχνίδια ώστε να έχει τις όποιες ελπίδες της για τετράδα, αλλά και να εξασφαλίσει όσο ψηλότερη θέση στη βαθμολογία.

Από την άλλη, η Παρτιζάν θέλει επίσης μόνο τη νίκη ώστε να μπει στη δεκάδα με στόχο μετέπειτα την 8αδα και τα play in, ύστερα από το νέο format της Euroleague. Bρίσκεται στις 14 νίκες και στην 11η θέση, σε ισοβαθμία με άλλες τρεις ομάδες που είναι από την 10η έως και την13η θέση!

Η αναμέτρηση λοιπόν του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχετε την ευκαιρία να την πατακολουθήσετε ζωντανά από την τηλεόραση της Nova και συγκεκριμένα το Novasports Prime! Καη επιτυχία Θρύλε! Πάμε να δούμε τι έγινε στο ΣΕΦ, στον πρώτο γύρο ανάμεσα στις δύο ομάδες που κρίθηκε στην παράταση:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!