ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με επική ανατροπή και 6αρα στη Μακάμπι!

Ιστορία με χρυσά γράμματα έγραψε ο Ολυμπιακός απόψε στη Σερβία!!!

Οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί με 1-4 στο πρώτο παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, αλλά σήμερα κατάφεραν να πετύχουν την πιο μεγάλη ανατροπή ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη και να πάρουν μια ΘΡΥΛΙΚΗ πρόκριση!

Όλα φάνηκαν από την αρχή με τον μεγάλι πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε να ανοίγει το σκορ με υπέροχο σουτ! Λίγα λεπτά μετά ο Ποντένσε έδωσε μια απίστευτη ασίστ στον Φορτούνη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ και έγραψε το 0-2! Και ενώ όλα έδειχνα πως κάπως έτσι θα πάμε στα αποδυτήρια, τελικά ήρθε και τρίτο γκολ και πάλι από ασίστ του Ποντένσε και σκόρερ των σπουδαίο Ελ Κααμπί!!!

Έτσι με το σκορ στο 0-3, ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει τα γκολ από το πρώτο ματς και είχε άλλα 45 λεπτά για να πετύχει το γκολ πρόκρισης! Όμως η Μακάμπι ήταν αυτή που πέτυχε γκολ πρόκρισης με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζάχαβι. Παρόλα αυτά η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεν πτοήθηκε και βρήκε και 4ο γκολ, έκανε το 1-4 με απίστευτο ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί και είχαμε ξανά σκορ παράτασης!

Στα επόμενα 25 λεπτα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος αλλά το γκολ δεν ήρθε παρά το ότι ο Γιόβετιτς έχασε σπουδαίο τετ α τετ στο τέλος και έτσι πήγαμε στην παράταση! Εκεί μίλησε η ερυθρόλευκη καρδιά και αρχικά ο Γιόβετιτς έκανε το 1-5 και λίγο ο Ελ Αραμπί έδωσε διαστάσεις θριάμβου με 1-6 ύστερα από πάρε βάλε του Μασούρα!

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης τότο ο Ολυμπιακός όσο και η Μακάμπι ήξεραν πως όλα είχαν κριθεί και ο Ολυμπιακός πήρε μια πρόκριση που θα μείνει για πάντα γραμμένη στην ιστορία με χρυσά γράμματα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!