ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός μετά το έπος της Πόλης και τημ ιστορική πρόκριση στους 4 της Ευρώπης, είναι έτοιμος για τον αποψινό αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs.

Ο προπονητής των Πειραιωτών κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Κάρμο, Ροντινέι, και Αλεξανδρόπουλο. Συγκεκριμένα θα έχει να επιλέξει ενδεκάδα ανάμεσα στους:
Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρίτσαρντς, Μπότης, Τζολάκης, Βέζο, Ζέλσον Μαρτίνς, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Άμπι, Ρέτσος και Ντόη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και όσοι δεν καταφέρετε να βρεθείτε στο κατάμεστο Γεώργιος Καραϊσκάκης, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά από τη δορυφορική πλατφόρμα της Cosmote TV και συγκεκριμένα το Cosmote Sports 2 HD.

Πάμε να θυμηθούμε τι συνέβη στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι των δύο ομάδων που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και είχε ως νικητή των Ολυμπιακό με το εντυπωσιακό 1-4:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Για να επισκεφτείτε το REDPEN παρακαλούμε απενεργοποιήστε το ADBLOCK για τη σελίδα (redpen.gr)! Είναι ο μόνος τρόπος να μπορούμε να συνεχίσουμε να τα γράφουμε όλα κόκκινα!